GeneHawkins píše:Kohant píše:Za komančů měli v krámech uzené tuňáky na váhu. Uřízli, zabalili du kusu papíru. A pak nějakou mastnou rybu. Platejze?
Halibuta.
Šel mazat.
GeneHawkins píše:Kohant píše:Za komančů měli v krámech uzené tuňáky na váhu. Uřízli, zabalili du kusu papíru. A pak nějakou mastnou rybu. Platejze?
Halibuta.
molie píše:Mozzarellu odtud:
https://www.facebook.com/mozzarellart
Měla jsem už i o trošku lepší, přímo v Itálii nebo ze sobotního trhu v Brusli (kolegyně jí říkala "bufalková"), ale ve srovnání s tím, co se jinak v Čechách prodává, je super.
Tigra píše:Nevím, jedla jsem jich hodně, vždycky čerstvou z místních (italských) farem, to je povinná snídaně i předkrm v Itálii, a prostě je to pro mne akorát ředidlo rajčat a bazalka se tam dává, aby přerazila pach buffaliny. Čistá bílkovina, něco jako šmakoun nebo tofu nebo tvaroh.
Ale možná, že tady prodávají nějakou ochucenou, Taliáni dělají i jinou pizzu a špagety než v Itálii, protože italské jsou pro Čechy málo nápadité a ochucené.
Tigra píše:já mám dnes obžerství, v rámci diety jsem si upekla kus celeru, petržele, mrkve, pórek, růžovou cibuli, rajčata, kukuřici, olivy, papriku a asi ještě něco na víně, je to úplně hrozně dobré, už jsem to snědla skoro všechno a k poslední porci jsem si dala tak dvacetidekový kus lyonského šunkového. To jsem se radši mohla normálně nažrat.
Pemuše píše:Tigra píše:já mám dnes obžerství, v rámci diety jsem si upekla kus celeru, petržele, mrkve, pórek, růžovou cibuli, rajčata, kukuřici, olivy, papriku a asi ještě něco na víně, je to úplně hrozně dobré, už jsem to snědla skoro všechno a k poslední porci jsem si dala tak dvacetidekový kus lyonského šunkového. To jsem se radši mohla normálně nažrat.
proč ddržíš dietu, nepsala jsi, že potřebuješ 5kg přibrat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštěvníků