Kikina píše:Kuřecí po thajsku na volný způsob, s batátem a něčim zelenym od ťamanů, k tomu skleněný nudle (ty fakt skleněný průhledný, ne ty, co jsme měli s deradem v Sapě)
To jsou mý oblíbený
Kikina píše:Kuřecí po thajsku na volný způsob, s batátem a něčim zelenym od ťamanů, k tomu skleněný nudle (ty fakt skleněný průhledný, ne ty, co jsme měli s deradem v Sapě)
Kikina píše:chtěla jsem vám sem dát pát obrázků z toho thajskýho kurzu vaření, ale nevím jak... už jsem se ptala v odpovídajícím vlákně
Tigra píše:Budu vařit na zítra hovězí bourguignon - můžu tam dát žampiony? Nevím, co s nima.
Jak se to řekne česky - ragú?
Uživatelé procházející toto fórum: Tbot a 18 návštěvníků