Hrozně se mi to povedlo: osmažit cibuli a mrkev a, na to jsem dala posmažit kousky hovězího a asi 6 sušených svestek (takových těch sušených do měkka), zalít červeným vínem a nechat víno vybublat, až zůstane v hrnci jen trochu omáčky, dolít vodou a dusit. Došla nám sůl (já vím, že vám se to nestává
), takže jsem to dochutila přírodním worcestrem (je nasládlý, narozdíl od normálního). Je to výborné! Akorát jsem zjistila, že nám došla rýže (já vím, já vím), takže to bude s těstovinama. Knedlík jsem včera v obchodě nenašla a dnes ho nevařím, protože mám plný sporák - žabě vařím hrášek s mrkví a brambory a POVIDLA ze sušených švestek a meruněk a jedné hrušky, protože budeme odpoledne péct vlak! Bez cukru. A soli.
Dej si sklenku, nevíš co tě čeká venku.