Tigra píše:Udělala jsem žampionovou smetanovou omáčku, strašně dobrou, z obřích voňavých hlav, je to samá houba, mňam. Po dobu, co se to vařilo, jsem nakrmila želvu hovězím. Geník se pustil do jídla, chvilku jedl, pak začal obracet žampiony a prý "Masíčko dostala jen želva?" No mně se zdálo, že pod těma plátkama něco hledá, ale přece žampionová omáčka je bez masa, že jo? Nebo k tomu děláte flákotu?
(už má třetí talíř a furt ještě nic nenašel)
Friday píše:Houbové řízky. Strašně ráda je jím, ale nenávidím obalování a smažení. Takže pro letošek mám splněno.
molie píše:Paštiky zatím OK, ale do programu mi kamarádka přidala svačinovou "buchtu" pro 15 dětí na 2 dny. To už mi docházejí síly a kuchyň tu kapacitu taky nemá.
E-liška píše:molie píše:Paštiky zatím OK, ale do programu mi kamarádka přidala svačinovou "buchtu" pro 15 dětí na 2 dny. To už mi docházejí síly a kuchyň tu kapacitu taky nemá.
Nechceš se se mnou registrovat za ženu? já pekla cupcake pro 18 děti a učitelky
Tigra píše:Mozarela do musaky?
molie píše:Tigra píše:Mozarela do musaky?
No já vím. Jenže já dělám něco mezi musaka a lasagne. Mozarelou nahrazuji bešamel v lasagních. Jen bych pro to jídlo měla najít nějaký název.
Friday píše:molie píše:Tigra píše:Mozarela do musaky?
No já vím. Jenže já dělám něco mezi musaka a lasagne. Mozarelou nahrazuji bešamel v lasagních. Jen bych pro to jídlo měla najít nějaký název.
Antikošer musagne.
molie píše:Friday píše:molie píše:Tigra píše:Mozarela do musaky?
No já vím. Jenže já dělám něco mezi musaka a lasagne. Mozarelou nahrazuji bešamel v lasagních. Jen bych pro to jídlo měla najít nějaký název.
Antikošer musagne.
To nemůžu. Je to moc blízko jménu jednoho bývalého kolegy. Musagne, nikoliv antikošer.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 60 návštěvníků